På årets första styrelsemöte diskuterade vi bl.a. avtal mellan Samfälligheten och Vreta IF avseende utnyttjande av delar av Midsommarängen för fotbollslek. Vi har fått förslag till avtal från Vreta IF och vi kommer diskutera detta med dem  i snar framtid. I anslutning till denna fråga beslöt vi också att planera för en parkeringsplats för 5 bilar vid Midsommarängens norra sida och med infart från Vretavägen. 

Planering inför årets föreningsstämma är nu i full gång. Stämman kommer att hållas den 21 maj kl 19.00 i församlingshuset vid kyrkan. Kallelse kommer att skickas via mail till alla som registrerat sig här på hemsidan.

En inventering av alla vägskyltar i vårt vägnät har vi gjort och fortsatt arbete blir att vi beslutar vilka skyltar som vi måste ta bort (det finns en del skyltar som vi inte har rätt att sätta upp) och om vi behöver sätta upp några nya. En fartvarningsskylt kommer att sättas upp på Vretavägen någonstans mellan Båtvägen och Jaktstigen efter önskemål från närboende. 

 Ekonomin för både Samfälligheten och Vägföreningen är god trots att årets snöröjning blivit mycket dyr. Beträffande snöröjning har vår entreprenör påpekat att de ofta får önskemål från enskilda fastighetsägare om att vägarna ska plogas. Styrelsen vill påpeka att enskilda medlemmar inte kan boka snöröjning. Detta beslutas i samråd mellan oss och vår entreprenör. 

Lars Plym Forshell